66°13’39”N 24°59’00”E

Meiltä löydät metsiä samoiltavaksi sekä jokia ja järviä melottavaksi. Nauti unohtumattomista hetkistä nuotiolla yksin tai hyvän ystävän kanssa. Keittele nokipannukahvit ja rauhoitu kokemaan ympäröivä luonto kaikin aistein. Tutkiskele, urheile tai rentoudu, ja anna maailman puhtaimman ilman virkistää mieltäsi. 

Alueelta löytyy runsaasti vaellus- ja pyöräreittejä, sekä tekemistä myös perheen pienimmille. Kesähelteillä voit pulahtaa viereiseen Kätkäjärveen, jonka lähteistä virtaava vesi takaa virkistävän uintielämyksen.

Kemijoen halkoma Tervola on omaperäinen, etelälappilainen kunta, jolla on ollut oma vetovoimansa jo tuhansia vuosia sitten. Kauniin maalaismaiseman, lumoavan jokiluonnon ja vireän eläväisen kulttuurin sijoilla kukoisti muinoin todellinen kivikautisen ajan metropoli.


Menneen maailman mystiikan lisäksi Tervolassa pääsee aidon maalaiselämän makuun.

Kaunis jokiluonto tarjoaa parhaat puolensa retkeilijälle – liikuit sitten veneellä, pyörällä, suksilla tai muulla kulkuvälineellä.


www.tervola.fi

Tervetuloa Kätkälle!

Arctic Guesthouse Kätkä näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin luonnon keskellä auttaa rentoutumaan ja pääsemään irti arjen stressistä. Hinnat meillä ovat kohtuulliset. Olipa majoituksesi Lapissa mökki tai leirintäalue, olitpa liikenteessä autolla

tai junalla,  Arctic Guesthouse Kätkä

toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan rauhasta ja ensiluokkaisesta palvelusta.